Életérzés Palackba Zárva


Programok

Pezsgő nyárbúcsúztató

Stílusok, ízek és dallamok fúziója a Pezsgő Világ fesztiválon

 

A Pezsgő Világ III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál 2013. szeptember 4-én és 5-én a Buddha-Bar Hotelben várja a vendégeket, hogy minden érzékre ható, varázslatos környezetben kóstolják végig az eltérő stílusokban, de kivétel nélkül magas minőségben elkészített pezsgőket.

A szervezők célja, hogy a pezsgőkultúrával ismerkedők ne csak élményekkel, de információkkal is gazdagodjanak, ezért a szakértő kiállítóktól megtudhatják hol, milyen módon és mely szőlőfajtákból készülnek kedvenc buborékos italaink. A pezsgő és champagne-kurzusokon még több titkot elárulnak majd a neves előadók, arra azonban minden vendégnek magának kell majd választ találnia, melyik stílus áll a legközelebb saját ízléséhez; a hazai minőségi pezsgőkkel, könnyed proseccókkal, karakteres cavákkal vagy elegáns crémantokkal és champagne-okkal töltik tele legszívesebben a poharakat.

Kóstoló 16-22:00 óráig

Pezsgő kurzusok:

1. Főszerepben a különleges rosé champagne-ok -  Márkus György előadása

(szerda 18:00)

Tételek:

Laurent-Perrier   Rosé Cuvée NV

Deutz Brut Rosé NV

Moet et Chandon Grand Vintage Rosé 2004

Paul Bara Special Club Rosé 2006

René Geoffroy Rosé de Maceration NV

2. Sieur d'Arques - Gabi van Dael 

(szerda 20:00)

3. Taittinger ház bemutatkozik - Taittinger Nocturne Sec magyarországi bemutató

(csütörtök 18:00)

Tételek:

Taittinger Prélude Grand Cru

Taittinger Brut "Les Folies de la Marquetterie"

Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs Brut 2002

Taittinger Nocturne Sec ( első hazai bemutatkozó)

Taittinger Nocturne Rosé Sec

4. Antech - Arnaud Frederic 

(csütörtök 20:00)

 

Fúzió a pezsgővacsorán és a táncparketten

A pezsgők világának felfedezéséhez a Buddha-Bar Hotel ad pazar díszleteket, a francia luxus és letisztult keleti stílusjegyek titokzatos félhomályba burkolóznak, hogy igazán elmélyülten, az illatokra és ízekre koncentrálva kóstolhassanak a résztvevők.

Az étterem a hely szellemiségét képviselő aranyló Buddha szoborral a középpontban és Osama Kutaini séf pezsgőkre hangolt izgalmas pán-zsiai menüsorával várja a vacsoravendégeket, míg a Buddha-Bar legendás zenei világát késő este a rezidens DJ kelti életre a chill out, autentikus keleti és modern dallamok fúziójával.

Pezsgős afterparty

22:00-02:00 óráig

 

 

 

 

 

 

 

A WonderLAB a hazai design üzletek közül különleges koncepciójával, inkubátor-szerepével és hatékony, támogató és befogadó szellemiségével tűnik ki. Valójában sokkal több, mint egy design üzlet, hiszen a kollekció darabjainak tervezőivel közeli szakmai együttműködésben dolgoznak, ezzel egy fajta menedzsment funkciót is ellátva, ami gyakran komoly segítséget és támogatást jelent a pályakezdő tehetséges alkotók számára. - See more at: http://stilblog.hu/2013/01/18/wonderlab/#sthash.SZgE4CEn.dpuf
A WonderLAB a hazai design üzletek közül különleges koncepciójával, inkubátor-szerepével és hatékony, támogató és befogadó szellemiségével tűnik ki. Valójában sokkal több, mint egy design üzlet, hiszen a kollekció darabjainak tervezőivel közeli szakmai együttműködésben dolgoznak, ezzel egy fajta menedzsment funkciót is ellátva, ami gyakran komoly segítséget és támogatást jelent a pályakezdő tehetséges alkotók számára. - See more at: http://stilblog.hu/2013/01/18/wonderlab/#sthash.SZgE4CEn.dpuf